Hakkımızda

Hakkımızda

 

Akıllıevim web sitesi Eratek Akıllı teknolojiler tarafından oluşturulmuştur.Siz müşterilerimize akıllı ev sistemlerinin daha iyi şekilde tanıtılması ve daha fazla ilgili insanlara,müşterilere ulaşmak başlıca amacımızdır.

Faaliyet alanlarımız içerisine; Akıllı bina otomasyonu ve Akıllı ev sistemleri kurulumu, güvenlik sistemleri,cctv,audio-video intercom sistemleri girmektedir. Bu alanlarla ilgili belirlenmiş Avrupa ve dünya standartlarından kesinlikle taviz verilmeden hizmet sunmaktayız. Konusunda uzman bir teknik kadroya sahip olan firmamız, bilinçli bir sorumluluk anlayışı ile görev yapmaktadır. Gelişen teknolojik yeniliklere, araştırma ve eğitime uyum sağlayarak gelişmeyi her zaman çalışma anlayışımızdaki temel ilke olarak benimsemekteyiz.

Firma olarak amacımız; hizmetin sınırsız ve zamansız olduğu, müşteri memnuniyetinin her zaman ön koşul olması, her zaman ilk önceliğin hizmet olduğu, bu amaca uygun hizmet etmek ana vazifemizdir. Hizmeti, edindiği bilgi ve tecrübeyi müşteriye çekinmeden sunmak, hizmet unsuru ne olursa olsun müşteri ile başından sonuna kadar kalite ve fiyat konusunda diyalog içinde olmak, müşterinin ve firmamızın fikirlerini bir bütün içinde ele alıp doğru çözümler üretme konusu öncelikli amacımızdır. Amaç; sadece para kazanmak değil, müşteri ve dost kazanmak da en önemli felsefemizdir.